header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HCE coachavonden

Nieuws afbeelding 16-9-2013
HCE Coachavonden
Zoals elk hockeyseizoen komen er ook dit seizoen, twee coachavonden.

Eerste Coachavond, 19 september
Deze avond is voor ALLE coaches van HCE. Van F'jes tot en met Heren 1 en Dames 1

De avond start op het clubhuis om 19:30 uur en eindigt uiterlijk om 21:30 uur.

Op deze avond zal de coachingsfilosofie van HCE "Positief Coachen" geadresseerd worden. Deze filosofie is dé basis voor coachen bij HCE. Kennis ervan is voor alle coaches van belang omdat vanuit HCE als het gaat om coachen aan "Positief coachen" gerefereerd wordt.

De avond zal hoofdzakelijk door Robert Scholte, onze hoofdtrainer worden vormgegeven.

Tweede Coachavond
Na de herfstvakantie zal een tweede coachavond volgen. Deze tweede avond gaat met name over veldopstellingen in verschillende spelsituaties etc. Bij die tweede coachavond zullen we een splitsing aanbrengen in de groep van coaches omdat het coachen van 3, 4, 6, 8 of 11-tallen vwb veldopstelling en spelsituaties en wat je op het veld wilt bereiken zo verschillend is dat ergens een scheiding aanbrengen nuttig is. Maar dat speelt na de herfstvakantie.

HCE vind het van groot belang dat alle coaches komen en meedoen. Samen kunnen we HCE leuk, beter en dan ook competitief beter hockey laten spelen.

Alle bekende (aankomende) coaches hebben al een uitnodiging ontvangen, heeft u ook belangstelling maar geen uitnodiging ontvangen, u bent natuurlijk van harte welkom de 19de!


Groet, Namens de Jeugdcommissie
Rob Schaub, voorzitter

Agenda

Nog geen agenda punten.