Opgeven voor Rabobank clinic zaterdag 15 juni

Nieuws afbeelding 8-6-2013

Doe ook mee aan de Hockeyclinic!

Zin om flink te geinen met stick en bal? Dat kan! Op zaterdag15 juni organiseert Rabobank
Noord-Drenthe een clinic bij hockeyclub HCE Eelde. De clinic begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

De clinic wordt georganiseerd door Rabobank Noord-Drenthe en Sportways met behulp van HCE-trainers en HCE- en Rabobank-vrijwilligers. Deelname aan de clinic is kosteloos.

Geef je nu op!

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar [email protected] ( voor donderdag 13 juni). Je mag ook vriendjes/vriendinnetjes of broertjes/zusjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar aanmelden. Vermeld in de mail je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en als je lid bent van HCE in welk team je speelt. Kinderen die meedoen aan het kampeerweekend hoeven zich voor deze clinic niet aan te melden, zij doen automatisch mee. Verder kunnen maximaal 50 kinderen meedoen, waarvan 35 F'jes ( meld je wel aan en vol = vol).

Voor het opbouwen en afbreken hebben we nog een aantal enthousiaste ouders nodig die kunnen meehelpen met alle spullen klaarzetten. Wil je helpen vanaf 12.00 uur of na 16.00 uur dan graag aanmelden via bovenstaand mailadres.