Uitnodiging Spring Break - feest - BBQ

Nieuws afbeelding 14-4-2013
Lieve Vrienden van Dames 1!

Afgelopen zondag kwamen de eerste zonnestraaltjes  alweer over de velden van HCE… Het was een mooie dag met veel winst …
Dames 1 kreeg de lentekriebels en dus werd er besloten dat het weer eens tijd wordt voor… EEN FEESTJE!

We willen jullie dan ook graag uitnodigen om op 21 april een mooi feest op de club te komen vieren.
Met dit keer als thema: SPRING BREAK! Een feest met hopelijk veeeeel zon, bier en… een BBQ!

Als jullie mee willen eten met de BBQ is het belangrijk om je vóór dinsdag 16 april op te geven bij Nienke Uildriks of Liliane Buist (of via [email protected] mail.com).

De kosten zijn € 7,50 per persoon voor een heerlijke BBQ met vlees, salade, frietjes en stokbrood! Je kunt dit dan dinsdag 16 april mee nemen naar de club of overmaken op 5501189 t.n.v. L. Buist.

We gaan er natuurlijk vanuit dat jullie erbij zijn!
Wij hebben er in ieder geval zin in!

Tot de 21ste voor een fantastische SPRING BREAK met DAMES 1!!!

Liefs Dames 1