Van de kantinecommissie

31-1-2013 Allereerst: Heren 1 van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap en nu op naar de Playoffs!!! We zijn benieuwd hoe het de andere teams dit jaar in de zaal vergaat.

Als kantinecommissie willen we ook Netty Cazemier van harte bedanken. Zij heeft ons voorzien van een hele doos koffiekopjes. Op zaterdag kan er dus niet meer gemopperd worden over een tekort. Verder hoe meer kopjes, hoe meer afwas. Maar wist je dat we een goed functionerende afwasmachine hebben?

Deze winter hebben we wat last gehad van kortsluiting. Het ligt aan onze diepvries. We onderzoeken nog of het te repareren is. Anders hebben we een probleempje.

Geert Wieringa en zijn klusteam zijn bijna elke donderdag bezig met klusjes, waaronder het afbouwen van de kast rondom de automaten. Een frisdrankautomaat en een snoepautomaat.

Daphne Viswat zal na de "winterstop" niet meer op woensdagmiddag de bar bemensen. Zijn er vervangers beschikbaar?

Wat betreft het gebruik van het clubhuis tijdens de winterstop. Houd er rekening mee dat de verwarming bij vertrek ook weer uit moet!!!!! En houd er rekening mee dat onze schoonmaker nu ook winterstop heeft. Dus houd het netjes.

Wij gaan aan het eind van de krokusvakantie een aantal dagen schoonmaken en klussen. Hiervoor zoeken wij nog vrijwilligers en wellicht dat iemand nog een maatschappelijke stage moet doen. Neem maar contact op.

Tot zover
Heel veel zaalhockeyplezier