Vanaf komend weekend 3 en 4 november worden de wedstrijden digitaal verwerkt!

Nieuws afbeelding 2-11-2012 U vult het formulier in via http://www.hockeyclubeelde.nl/formulier

Uitzondering zijn de wedstrijden in de bondscompetitie en de wedstrijden tegen de clubs uit Roden, Eemsmond, Hoogeveen en Assen. Zij werken nog met papieren wedstrijdformulieren.

Coachen/ aanvoerders/ managers
* lidnr en wachtwoord zijn nodig om in te loggen in het formulier
* voor aanvang van de wedstrijd dienen de spelers aangevinkt te zijn
Elftal scheidsrechters
* lidnr of scheidsrechterkaartnr of bondsnummer en de unieke verificatiecode van de wedstrijd zijn nodig om in te loggen in het formulier.
*Na afloop wordt de uitslag en eventuele opmerkingen ingevuld door beide scheidsrechters!

Problemen?
* wachtwoord vergeten? Je klikt op de site op [hier] bij wachtwoord vergeten en je vult je lidnr en emailadres in en je krijgt per omgaande je wachtwoord retour.
* lidnr kwijt? Mail je naam en team naar [email protected] en je krijgt een systeem mailtje retour met je lidnr en wachtwoord.
* verificatie code onbekend? Vraag de thuiscoach, de uitcoach, het ligt bij de wedstrijdtafel of sms de wedstrijdsecretaris.
* scheidsrechterkaart nr kwijt?  Mail of sms van te voren je wedstrijdsecretaris. Deze kan je scheidsrechterskaart nr opzoeken of jou je bondsnr geven.