header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Rabobank Hockeyclinic bij HC Eelde gaat niet door!!

Nieuws afbeelding 26-10-2012
Aan alle jongste jeugd en jeugdleden van HC Eelde!

Helaas! De Rabo hockey clinic, die gepland stond voor zaterdag 3 nov a.s. gaat niet door! Jammer voor al die leden, die zich opgegeven hebben, maar..... in het voorjaar zal deze clinic alsnog plaats gaan vinden.

Op 3 november organiseert onze jeugdsponsor Rabobank Noord Drenthe, in de middag een hockeyclinic voor haar leden en al onze jeugdleden, op veld 1 van HC Eelde. Het begint om 14:00 en eindigt om 16:00 uur.

Meedoen
Jullie zijn allemaal welkom om aan de clinic mee te doen. Je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen die nog niet hockeyt. Tijdens de clinic kun je kennismaken met de hockesport. Ben je al lid van HC Eelde, dan kun je tijdens de clinic extra trucjes leren. LET WEL! Er kunnen maximaal 100 kinderen aan de clinic meedoen!

Opgeven
Graag via een mail naar [email protected]. ovv jouw naam, jouw team (M6E3 bijv.) en de naam van jouw vriendje/vriendinnetje die je wilt meenemen.

Opzet clinic
De clinic wordt door de Rabobank en Sportways in elkaar gezet met behulp van HCE trainers en HCE vrijwilligers. Zie ook het bijgevoegde bestandje, als je die opent zie je wat er allemaal te doen is deze middag!

Meld je snel aan want vol is vol!

Groet en tot 3 november!

Kaspar van den Ham, Coördinator Jongste Jeugd HCE
Rob Schaub, voorzitter jeugdcommissie
Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.