header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Clubdag een groot succes

27-9-2012

Afgelopen zondag 23 september heeft de eerste clubdag van het seizoen 2012-2013 plaatsgevonden. Met een clinic voor de DEF jeugd, een spandoekwedstrijd, verkoop van heerlijke hapjes en een spannende wedstrijd van Heren 1 tegen Zwolle was het een geslaagde dag.

De clinic voor de DEF jeugd was het populairste onderdeel van de dag. Zeker 50 jeugdspelers deden mee aan verschillende oefeningen.

Helaas heeft het enthousiasme van de vele supporters aan de kant de Heren niet geholpen om de overwinning binnen te slepen. Het snelle en goed georganiseerde spel van de heren van Zwolle was gewoon te sterk. Ze gingen dan ook met een 0 – 6 overwinning tevreden terug naar huis en lieten onze heren teleurgesteld achter. Volgende week staat Beuningen Heren 1 op het programma, wederom om 14.45 uur thuis op hockeyclub Eelde. Misschien dat de heren dan meer geluk hebben!

Na de teleurstellende wedstrijd was de sfeer gelukkig niet te bedrukt, door de heerlijke hapjes gemaakt door Dames 1, smaakten de biertjes des te lekkerder! Veel dank aan Dames 1 voor de organisatie en het initiatief, maar een feestje bouw je niet alleen dus iedereen bedankt voor de aanwezigheid!

Tot op de volgende clubdag!

Agenda

Nog geen agenda punten.