Clubdag zo 23 sept met clinic jongste jeugd door Dames 1

18-9-2012
Clubdag Hockeyclub Eelde.
Ter opening van een fantastisch seizoen organiseert Dames 1 op zondag 23 september een clubdag. Zoals het woord al zegt is het voor alle leden van de club!! Natuurlijk zijn ouders, omstanders en andere betrokkenen ook van harte welkom.
Dames 1 organiseert een kort programma voor de jeugd, daarna is er ruim de tijd om de wedstrijden van alle senioren teams te aanschouwen en aansluitend is er natuurlijk een gezellige borrel met zelfgemaakte hapjes!

Hieronder het dagprogramma:
12.00 uur  Bitjes Service
13.00 uur  Clinic voor alle D,E en F jeugd
14.45 uur  Wedstrijd Eelde Heren 1- Zwolle Heren 1
16.00 uur  Borrel met hapjes

Bitjes service
Een hockeywedstrijd winnen gaat niet zonder slag of stoot, met de juiste bescherming hoeven je tanden niet de verliezers te zijn.

Op 23 september is het mogelijk om een 'tandarts-bitje' te laten maken op HCE. Deze mondbeschermers worden op maat gemaakt waardoor de pasvorm ideaal is. Het beschermmateriaal loopt over de gehele tand tot net over het tandvlees zodat de kracht van een eventuele klap op de tanden wordt verdeeld. Reguliere bitjes die in de sportzaak te verkrijgen zijn zitten vaak niet helemaal goed wat zowel de bescherming vermindert als het draagcomfort waardoor het bitje in veel gevallen helemaal niet meer wordt gedragen. Ook zijn de bitjes vaak niet 'hoog' genoeg om de kracht goed te kunnen verdelen en vangen de tanden alsnog de klap op.

Het standaard model mondbeschermer heeft een gladde buitenkant. De 'comfort' versie mondbeschermer heeft een afdruk van de ondertanden in het bitje staan waardoor de onderkaak goed aansluit op het bitje. Dit zorgt voor meer draagcomfort.

De mondbeschermers zijn in allerlei kleuren te verkrijgen. Ook is het mogelijk om een bitje in een combinatie van kleuren te maken.
Grijp je kans!!

Kosten Mondbeschermer:
*Mondbeschermer (bitje) inclusief bewaardoosje normale prijs bij tandarts 65,- nu aanbieding voor 47,-
*Mondbeschermer met extra comfort inclusief bewaardoosje normale prijs bij tandarts 71,- nu aanbieding voor 53,-

Clinic voor alle DEF jeugd
Na het passen van een professioneel bitje is het natuurlijk tijd om te gaan hockeyen!! Alle DEF jeugd, maar ook alle mogelijke nieuw geïnteresseerden wordt van harte uitgenodigd voor een clinic van Dames 1.

Lijkt je het helemaal fantastisch om een nieuw trucje te leren, wil je laten zien hoe goed jij bent in keepen of denk jij dat je de beste mini bent van de club?? Kom dan samen met broertjes, zusjes vriendjes en vriendinnetjes naar de hockeyclub op 23 september!! Dames 1 zal een fantastische clinic organiseren!

Nb. Het is niet nodig je op te geven voor deze clinic, je kunt gewoon komen en je mag al je vriendjes en vriendinnetjes meenemen!

Spandoekenwedstrijd
Tijdens de clinic zullen er ook spandoeken gemaakt worden voor de wedstrijd van Heren 1 tegen Zwolle. Dus niet alleen je hockeykwaliteiten komen aan bod, ook je tekenkunsten!

OPROEP AAN ALLE LEDEN: Heeft u nog oude lakens of kleden, wij ontvangen ze graag om deze een nieuw leven te geven als spandoek! Staan er nog potten verf in uw garage die in geen jaren meer geopend zijn? Heeft uw huis een ander kleurtje gekregen, en is er nog wat verf over?? Hoog tijd om deze verf te doneren aan de club!! In het clubhuis zal een doos staan waar u deze materialen in kwijt kunt, u kunt ze ook op de 23 september aan iemand van Dames 1 afgeven.

Senioren wedstrijden en wedstrijd Eelde Heren 1- Zwolle Heren 1
Om 14.45 uur begint een prachtige wedstrijd op het nieuwe veld van ons Heren 1 tegen Zwolle Heren 1. Het belooft een spektakel te komen en alle support is welkom!

Daarnaast spelen ook Veteranen A, Dames 2 en Dames 3 een wedstrijd genoeg hockeyplezier dus!!

Afsluitende borrel
Als afsluiting van deze gezellig sportieve dag is er een borrel met zelfgemaakte hapjes van Dames 1. Voor deze hapjes vragen we een kleine bijdrage.

Ook voor de drankjes kunt u terecht bij dames 1 aan de bar, normaal tarief.