GROTE CLUBACTIE 15 SEPTEMBER VAN START

8-9-2012 HCE heeft voor de bekostiging van alle activiteiten middelen nodig: contributies, sponsoren en acties. Zo'n actie is de Grote Clubactie.  Dat is een landelijke verloting van vele prijzen met als hoofdprijs 100.000,- voor en door sportverenigingen. Maar wat voor ons belangrijk is: 80% van de opbrengst van de lotenverkoop komt ten goede aan de club. Een lot kost 3 euro. Op deze manier kunnen we met een kleine inspanning van iedereen 1400 euro voor club verdienen.

We vragen daarom de leden om loten te verkopen, per lid minimaal 3. Verkoop kan aan iedereen, buren, vrienden, familie. De verkoop start op 15 september en dan moet je er vlug bij zijn: ook andere verenigingen doen mee. De actie loopt officieel tot eind november (dan is de trekking), maar wij stoppen de verkoop op 15 oktober. De spelers krijgen de loten en een informatieboekje van hun coach. Later leveren ze het geld weer in bij de coach. Spelers en teams die het meest verkopen krijgen een verrassing. Dus: als je meer kan verkopen dan 3 loten dan kan dat, want we kunnen bij bestellen.

Vragen kunnen worden gesteld aan

Rob Schaub, voorzitter JC

Hester van der Bles, secretaris bestuur HCE