Quicklinks
Inloggen
Contact
HC Eelde
hockey
Adres
HC Eelde
Hooiweg 196 B
9765 EM Paterswolde

050-3091407
terug naar vorige scherm
Update
Geplaatst op: 26-1-2019

De winterperiode is een mooi moment voor wat updates.

Denk bijvoorbeeld eens aan het doorgeven van nieuwe adressen, mail adressen en tel nummers aan de leden administratie. Soms komt informatie niet bij alle leden en vaak komt dat doordat wijzigingen niet zijn doorgegeven. Er kunnen 2 mail adressen en 2 tel nummers per lid worden opgeslagen. Bij oudere kinderen vaak handig dat het nummer en mail adres van hun zelf er in komt naast dat van 1 van de ouders

Het bestuur is bezig met een nieuwe website omgeving. Dit is een langer gekoesterde wens en gaat nu echt vorm krijgen. Binnenkort meer.

De kluscommissie gaat door met allerlei aanpassingen en verbeteringen. Nadat het waterreservoir voor het sproeien van de velden is vergroot is nu de vloer van het clubhuis in een nieuw jasje gestoken. In het voorjaar staat de verlichting van het 2e veld op het programma (LED).

We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor o.a. jeugdcommissie en technische commissie. Je zou in het voorjaar mee kunnen lopen om eens te kijken hoe dingen gaan en wat er zoal moet gebeuren. Je leert veel mensen kennen en hebt zelf invloed op het reilen en zeilen van de club. Geef je op en doe mee ! Door taken te verdelen over meerdere mensen blijft het voor iedereen te doen.

Voor iedereen die het nog niet heeft.  De LISA app is een handig hulpmiddel voor informatie over wedstrijden en adressen van clubs bij uitspelen. Ieder lid heeft een lidnummer. Vraag de ledenadministratie even als je dat nummer kwijt bent. Via de website kan je links op de hoofdpagina naar [inloggen lisateam]  Daar zit ook een knop voor [wachtwoord vergeten]


nog veel plezier in de zaal en tot ziens op het veld vanaf zaterdag 9 maart


 
 

Sponsoren

Agenda


13-3-2019

Coach avond HCE
voor alle coachs en managers
op 13 maart is een coach avond gepland.
is bedoeld voor alle mogelijke vragen 

26-3-2019

Jeugdcommissie overl


15-6-2019

jongste jeugd eindto


22-6-2019

Fam Toernooi 2019

Volledige agenda bekijken