header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws

Laatste zaaltrainingen en start veldtrainingen 2020

Algemeen Nieuws afbeelding

4-2 Deze en volgende week zijn de laatste zaaltrainingen en dan zit het zaalhockeyseizoen er weer op! Dan volgt de voorjaarsvakantie en vanaf 24 februari 2020 beginnen de veldtrainingen weer. De veldtrainingstijden blijven voor de meeste teams gelijk aan de najaarsperiode. Eventuele wijzigingen zullen we komende week per mail doorgeven.

Lees verder

Aandacht voor onze fluiters

Arbitrage Nieuws afbeelding

2-2 De laatste stand met fluiters die veel wedstrijden begeleiden. Zonder hen kunnen geen wedstrijden worden gespeeld! Ook als er een keer een andere beslissing wordt genomen dan zelf gezien verdienen ze waardering. En dat geldt ook voor fluiters van de tegenstanders! Iedereen die het vaak beter ziet nodigen we van harte uit om te komen fluiten.Lees verder

Overgang naar sporthal Groote Veen

Zaal

5-1 Op 6 januari 2020 is het zover, dan mogen wij ook sporten in de nieuwe sporthal in Eelde, de zaal is fantastisch.   Om de zaal netjes te houden, het verzoek om je zaalschoenen pas in de sporthal aan te doen en dus op andere schoenen naar de zaal te komen (geldt voor iedereen).

Lees verder

Hockey in de winter

Algemeen

7-12 Hockey en kou


Ligt er sneeuw op het veld of ijs? Niet spelen. Als je over de sneeuw of ijzel loopt merk je wel of het allemaal bevroren is en als dat zo is, ook als dat maar een deel van het speeloppervlak, is het vanwege gladheid en dus kans op ongelukken, niet verantwoord om er op te spelen. Vorst kan er voor zorgen dat hockeyballen die volledig uit

Lees verder

Zaalhockeytraining jeugd

Jeugd

21-11 Op vrijdag 29 november zijn de laatste buitentrainingen. 
We gaan vanaf 1 december trainen in de zaal. Gelukkig is er ook dit seizoen weer voldoende ruimte om elk team wekelijks te laten trainen in de sporthal van Ter Borch of De Marsch/Groote Veen.  Het rooster staat in de bijlage! In de kerstvakantie wordt er niet getraind.

Lees verder

Instagram

Facebook

Agenda

25-2 DB vergadering

Contact

Adres
Hooiweg 196B,
9765 EM Paterswolde
050 5532749
[email protected]

Postadres
Postbus 120,
9765 ZJ Paterswolde

Bank gegevens
IBAN : NL05RABO0315843896
T.N.V. : Mixed Hockey Club Eelde