header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Inschrijfformulier HC Eelde

Inschrijven bij HCE gaat snel en gemakkelijk via internet. Als je het formulier hieronder volledig hebt ingevuld en op "aanmelden" hebt geklikt, worden jouw gegevens verwerkt. Je ontvangt een mail met je inschrijvingsformulier (in een pdf-bestand) ter bevestiging van jouw lidmaatschap. Vanaf dat moment zullen jouw gegevens worden doorgegeven aan de jeugdcommissie of seniorencommissie om je in te kunnen delen in een team en je verder te informeren.

Ook krijg je een lidnummer en wachtwoord om in te loggen op de website. Daar kan je jouw eigen gegevens bijhouden. Dus als je een ander telefoonnummer krijgt, een ander e-mailadres of verhuist: dat alles kan je daar zelf wijzigen. Ook kunnen wij je dan nog beter op de hoogte houden van alle wedstrijden, trainingen, etc..

Door het invullen van de bankgegevens en het opsturen daarvan via http://www.hockeyclubeelde.nl/ geef je de penningmeester van HCE toestemming om de verschuldigde contributie te innen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van je aanmelding en/of lidmaatschap, stuur dan een mail naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Hockeyverleden
   
   
   
Teamindeling
   
   
Nevenactiviteiten
   
Bijzonderheden