header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws

Overgang naar sporthal Groote Veen

Zaal

5-1 Op 6 januari 2020 is het zover, dan mogen wij ook sporten in de nieuwe sporthal in Eelde, de zaal is fantastisch.   Om de zaal netjes te houden, het verzoek om je zaalschoenen pas in de sporthal aan te doen en dus op andere schoenen naar de zaal te komen (geldt voor iedereen).

Lees verder

Hockey in de winter

Algemeen

7-12 Hockey en kou


Ligt er sneeuw op het veld of ijs? Niet spelen. Als je over de sneeuw of ijzel loopt merk je wel of het allemaal bevroren is en als dat zo is, ook als dat maar een deel van het speeloppervlak, is het vanwege gladheid en dus kans op ongelukken, niet verantwoord om er op te spelen. Vorst kan er voor zorgen dat hockeyballen die volledig uit

Lees verder

Zaalhockeytraining jeugd

Jeugd

21-11 Op vrijdag 29 november zijn de laatste buitentrainingen. 
We gaan vanaf 1 december trainen in de zaal. Gelukkig is er ook dit seizoen weer voldoende ruimte om elk team wekelijks te laten trainen in de sporthal van Ter Borch of De Marsch/Groote Veen.  Het rooster staat in de bijlage! In de kerstvakantie wordt er niet getraind.

Lees verder

Zaalhockey schoenen

Algemeen Nieuws afbeelding

26-11 Let op!  1) Bij het zaalhockey mag je alleen zaalschoenen gebruiken die je niet buiten aangehad hebt. Ook niet een klein stukje van de auto de hal in. Dit geldt ook voor coaches en vrijwilligers die balken leggen. 2) De zool mag geen strepen achterlaten op de vloer, vandaar dat zwarte of donkere zool niet toegestaan is.
De zaalbeheerders controleren hier op.

Lees verder

Instagram

Facebook

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hooiweg 196B,
9765 EM Paterswolde
050 5532749
[email protected]

Postadres
Postbus 120,
9765 ZJ Paterswolde

Bank gegevens
IBAN : NL05RABO0315843896
T.N.V. : Mixed Hockey Club Eelde