Trimhockey

Trimhockey is speciaal voor dames en heren die graag hockey willen leren spelen of in het verleden al hockey gespeeld hebben maar niet in competitie verband wedstrijden willen spelen. Elke maandag avond vanaf half negen wordt er training gegeven door Monique Oosterbaan en een wedstrijdje gespeeld. Iedereen is welkom, ook als je nog nooit gehockeyd hebt.

Kom eens langs, aan de eerste drie trainingen kun je kosteloos meedoen en de club heeft een hockeystick die je kunt gebruiken. Alleen sportschoenen en scheenbeschermers  moet je zelf meenemen maar deze kunnen eventueel ook nog wel geregeld worden met een van de medetrainers.

Neem bij vragen contact op met de club via : [email protected]