Quicklinks
Inloggen
Contact
HC Eelde
hockey
Adres
HC Eelde
Hooiweg 196 B
9765 EM Paterswolde

050-3091407
Organisatie 

HC Eelde is een hockeyclub met -bij benadering- twee keer zoveel jeugdleden als seniorleden (waaronder trainingsleden en trimhockeyers). Vrijwel alles op en voor de club wordt door vrijwilligers gedaan. De velden, het materiaal en het clubhuis moeten worden onderhouden. De kantine moet worden bemenst en de wedstrijden moeten worden gefloten. Wekelijks wordt er getraind en hiervoor zijn trainers nodig. Ook het vervoer naar de wedstrijden moet worden geregeld en elk team heeft een coach nodig.


Afgezien van de vrijwillige inzet van leden en ouders van jeugd en jongste jeugdleden bij deze activiteiten, kent de club ook sponsors die HC Eelde een warm hart toedragen. Onze sponsors kunt u vinden op een aparte pagina op deze site.


Voor de organisatie van onder andere de bovengenoemde hockeyactiviteiten kent de club een dagelijks bestuur met een aantal commissies. Ben je (ouder van een) lid van de club en wil je wat extra's doen voor de club, neem contact op met een van de bestuursleden of een lid van een commissie waarbij je je zou willen aansluiten.

 

 
Sponsoren

Agenda


13-3-2019

Coach avond HCE
voor alle coachs en managers
op 13 maart is een coach avond gepland.
is bedoeld voor alle mogelijke vragen 

26-3-2019

Jeugdcommissie overl


15-6-2019

jongste jeugd eindto


22-6-2019

Fam Toernooi 2019

Volledige agenda bekijken