header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Inschrijfformulier HC Eelde

Inschrijven bij HCE gaat snel en gemakkelijk via internet. Als je het formulier hieronder volledig hebt ingevuld en op "aanmelden" hebt geklikt, worden jouw gegevens verwerkt. Je ontvangt een mail met je inschrijvingsformulier (in een pdf-bestand) ter bevestiging van jouw lidmaatschap. Vanaf dat moment zullen jouw gegevens worden doorgegeven aan de jeugdcommissie of seniorencommissie om je in te kunnen delen in een team en je verder te informeren.

Ook krijg je een lidnummer en wachtwoord om in te loggen op de website. Daar kan je jouw eigen gegevens bijhouden. Dus als je een ander telefoonnummer krijgt, een ander e-mailadres of verhuist: dat alles kan je daar zelf wijzigen. Ook kunnen wij je dan nog beter op de hoogte houden van alle wedstrijden, trainingen, etc..

Door het invullen van de bankgegevens en het opsturen daarvan via http://www.hockeyclubeelde.nl/ geef je de penningmeester van HCE toestemming om de verschuldigde contributie te innen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van je aanmelding en/of lidmaatschap, stuur dan een mail naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Hockeyverleden
   
   
   
Teamindeling
   
   
Nevenactiviteiten
   
Bijzonderheden
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.